Els judokes del Renshinkan triomfen a la festa del judo de l’Ajuntament d’Artà

Dissabte passat, Artà es va vestir de gala per acollir els 253 esportistes venguts de tots els indrets de la nostra Illa. Un macro festival organitzat pel Renshinkan, un club que és un gran impulsor del judo escolar a on els nins/es sempre són els grans protagonistes.

S’inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part del Sr. Batle, Manolo Galán, que també va ser l’encarregat del lliurament de les distincions de les següents escoles participants presentades pel president Sr. Pep Mascaró: Judo Can Pastilla, Club Senshi (Can Pastilla) Mallorca Nord judo (Pollença), judo Brenes (Sa Pobla) Juniper Serra de Petra.De Manacor, la Puresa, Jaume Vidal, Molí d’en Xema, Simó Ballester, i el Renshinkan, de sa Coma el Punta de n’Amer, de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés, de Cala Millor, na Penyal, de Son Servera el Renshinkan, de Capdepera s’Alzinar, de Cala Ratjada S’Auba i el Renshinkan i els anitriones el Col • legi Rosa dels vents de la Colònia de Sant Pere i el Poliesportiu na Caragol d’Artà.

Dues són les modalitats que distingeixen aquest Trofeu, l’exhibició tècnica de randori on les edats reservades van ser els 3 als 7 anys, 10 tatamis en perfecte funcionament amb una participació de 132 esportistes. I la competició reservada del 8 fins als 14 anys, 4 tatamis i una inscripció de 121 atletes. Els no interessats a competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

Un altre vegada mes el club que dirigeix Pep Mascaró ens va delectar amb una posada en escena de primer ordre, i una vegada mes vam tenir ocasió de veura una mostra del judo menudet allà on totes les actuacions vares ser molt aplaudides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: