Els judokes més petits del Dojo Muratore ja han tornat a les classes

El mestre Dani Domínguez del Dojo Muratore, va començar les classes regulars pels judokes més petits, el passat dijous dia 1 d’octubre  a les instal·lacions de la Plaça de Sant Jaume n. 9, complint amb el protocol de mesures de seguretat d’aquest nou curs 2020/21.

Una trentena de judokes varen començar els entrenaments presencials després de sis mesos, han començat amb un “judo sense contacte” i amb distància de seguretat . Aquets judokes entrenaran tots els dimarts i dijous de 16.30h a 17.15h el primer grup i de 17.30h a 18.15h el segon grup.

Ben aviat començarà un altre grup pels divendres de 16.15h a 17h i així successivament s’aniran obrint i començant tots els grups necessaris perquè tots els nins i nines puguin fer el judo divertit, educatiu i complet del dojo amb tota la seguretat.

Cal destacar que encara es poden apuntar a classes i també es pot provar i consultar pels nous horaris, al 605315169 (Dani Domínguez).

Els judokes adults i jovenets segueixen entrenant amb contacte amb els seus grups bombolla i poden gaudir d’aquest gran esport que els permet millorar físicament, tècnicament i mentalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: