Els judoques del col·legi Molí d’en Xema triomfen a la 4a edició del festival escolar

Puntual com estava previst, es van presentar l’acte a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manacor, el senyor Miquel Perelló, mentre que les paraules de cloenda les va dirigir la presidenta de l’AMIPA, la senyora Benvinguda Febrer.

El dos van lliurar les plaques de participació en les següents escoles convidades: La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Sa Graduada, i el Renshinkan (tots de Manacor), també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà), el Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere, el Talaiot de s’Illot, de Petra el Juniper Serra, el Col·legi Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, Na Penyal de Cala Millor, Punta de n’Amer de sa Coma i els amfitrions al Col·legi Molí de Xema de Manacor.

I com no podia ser d’una altra manera les instal·lacions esportives del Col·legi manacorí Molí d’en Xema, es varen vestir de gala i va ser l’escenari d’un dels festivals infantils de judo que mes ressonància tenen a la nostra illa. 127 foren els nins i nines des dels 3 fins als 13 anys que varen fer que els pares i acompanyants allà presents gaudissin de les millors actuacions del judo escolar. Tot gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor i l’organització de l’AMIPA i del Renshinkan.

En definitiva un espectacular festival de judo a on també vam poder gaudir d’una actuació de judo de competició duita a terme pels representants del RSK al passat campionat d’Espanya Escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: