Els júniors del Bàsquet Manacor s’enfronten a la selecció cadet

Júnior Masculí Advocats Joan Picó 

Els júniors van disputar un partit a Lloseta amb la preselecció cadet de les Illes Balears. Va ser un matx intens i de gran nivell. Un altre motiu d’alegria fou la participació, colze a colze amb els júniors, dels cadets Miquel Vallespir, Joan Pascual, Joan Nadal i Pere Llaneres als quals els agraïm la seva participació i bona tasca. També felicitam Pedro Ballester que va jugar el partit amb el combinat balear!

 

Mini masculí Restaurant El Pino

Les minis jugaren dissabte passat a la pista del Binissalem. Les nostres nines mostraren moltes ganes i entusiasme. Malgrat que l’equip rival fou superior, l’equip tècnic es mostrà satisfets de l’evolució de l’equip. 

 

Cadet Masculí Autocares Tramuntana

Bàsquet Manacor, 42 – La Salle Palma D, 63

El B. Manacor van començar el partit molt concentrat, tant en atac com en defensa, posant-se al davant en el marcador. Tanmateix els següents períodes no van ser iguals, amb pèrdua d’intensitat i permetent cistelles fàcils al contraatac per part dels visitants, que, en conjunt, van ser millors que els manacorins. A seguir treballant per millorar!

 

Reunió tècnica dels entrenadors del club

Dimarts passat els entrenadors i entrenadores del Club realitzaren la primera reunió conjunta de la temporada. Un gran equip de persones que treballa cada dia en la formació i educació dels nostres nins i nines! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: