Els minis del Judo Renshinkan brillen al Festival de Sant Llorenç

Les instal·lacions del Poliesportiu Marga Fullana van estar plenes de gom a gom, 152 varen ser els joves esportistes que van prendre part en aquesta 11a edició del Torneig Mestre Guillem Galmés.


Aquest festival està patrocinat per l’Ajuntament, organitzat per l ‘AMIPA del Col·legi de Sant Llorenç Mestre Guillem Galmés i pel Judo Renshinkan. Va constar de dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de randori, en la qual les edats van dels 3 als 7 anys i la competició, dels 7 als 14, els no interessats a competir tenien també les seves categories reservades en la modalitat d’exhibició.


S’inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part de la regidora d’esports, Antonia Bauçà amb el lliurament de les plaques commemoratives de les escoles participants. El lliurament de premis i les paraules de cloenda van ser per part del representant de l’AMIPA, el senyor Pere Andreu.

Amb una inscripció de 152 nins i nines, el dijous Sant dia 14, les instal·lacions del poliesportiu Marga Fullana, varen estar plenes d’acompanyants i aficionats per veure el millor judo de les promeses Balears. Els representaven un total d’11 escoles... De Petra: COL·LEGI FRAI JUNIPER SERRA; de Manacor: el RENSHINKAN i els col·legis MOLÍ D’EN XEMA, PUREZA DE MARIA, SIMÓ BALLESTER, JAUME VIDAL i ALCOVER; de Sa Coma: COL·LEGI PUNTA DE N’AMER; de Cala Millor: COL·LEGI NA PENYAL; de la Colònia de Sant Pere el COL·LEGI ROSA DELS VENTS; de Cala Ratjada el RENSHINKAN i de Sant Llorenç els organitzadors, el COL·LEGI MESTRE GUILLEM GALMÉS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: