El passat dissabte  poliesportiu de Lloseta va ser l’escenaria per a la primera edició del rànquing promeses (7-12 anys) vàlid per a la classificació del Campionat de Mallorca.

Amb una excel·lent organització, s’hi ajuntaren més de 200 nins i nies participants representant a gairebé la totalitat dels clubs de la nostra illa.

Els joves atletes del Renshinlan varen estar fenomenals, molts d’ells participaven per primera vegada a un campionat d’aquestes característiques i mostraren una gran seguretat damunt del tatami.

Un cop acabat l’acte, cinc ors, vuit argents i deu bronzes situaren el nostre club a una excel·lent posició a la taula classificatòria. Els medallistes foren els següents:

Or: XABIER FERNANDEZ, ADRIÀ SANCHEZ, SEBASTIÀ BARCELÓ, ERICK LADO y ALEX NIKOLAEV.

Argent: LIDIA MUÑOZ, JOAN POZO, PAU SANTANDREU, ADRIÀ CARDOSO, IVAN PELEGRIN, ISMAEL GARCIA, JOAN FONS i ASIER REYES.

Bronze: SOFIA LLULL, YAMILA MANZANO, FRANCINA FONS, AINARA DIAZ, SVEN SCHMIDT, GERARD MATEU, RICARDO DAVID SOLANO, JOAN MIR, JUAN VICENS RIERA i MARC BARCELO.

Tres esportistes del Renshinkan disputaran aquest cap de setmana la Copa de Santiago

Soy Theunisse, Marc Vives i Wassim el Arjouni, son els tres esportistes convocats per la Delegació Federatriva de Mallorca, disputaran aquest cap de setmana la setmana de la Copa de Galícia. Aquest campionat està reservat als nins i nines infantils. és a dir, que aquest anys compleixen 13 i 14 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: