Els minis del Renshinkan triomfen en el primer rànking promeses amb 10 medalles d’or, 7 d’argent i 7 de bronze

Les promeses del judo balear es comencen a moure pel que fa a les categories reservades als nins i nines de 9, 10, 11 i 12 anys.

El poliesportiu de Calvià fou el lloc triat per la federació, a on prop d’un centenar d’esportistes disputaren el seu primer rànking classificatori per al Campionat de Mallorca.

La major part dels clubs de judo mallorquins foren presents a aquesta competició, a on es va poder veure com aquests judoques comencen a guanyar terreny amb un brillant judo per a l’edat que tenen.

El Renshinkan va estar molt bé amb 10 medalles d’or, 7 d’argent i 7 de bronze, fet que el converteix amb un dels millors clubs de la taula classificatòria.

Els protagonistes foren

Or: IRENE ALBA GALAN, SERGI FEBRER CASTRO, LLUC DOLÇ,ANDREU ALBERT VIVES, MARC VIVES ESTELRICH, JOAN MANUEL DONOSO, JAUME JOAN MAS RIERA, ADRIÀ CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV STANCHEV i ASIER RODRIGUEZ.

Argent: AITOR FERNANDEZ DEL RIO, CARME TRIAY FUSTER, WASSIM EL ARJOUNI, PERE ANTONI GONZALEZ, PEDRO NICOLAU BAUZA,ERICK LADO TESSENOV i JOAN FONS SERVERA.

Bronze: LAURA POLONYI, TANIA AZAHAR VAZQUEZ, JOSE RAMON SANTANDREU, SOY THEUNISSE, ISMAEL GARCIA SOBRINO, ALEJANDRO RODRIGUEZ PRADO i MARC POLONYI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.