Els nins i nines de Son Servera acaben el juliol amb els deures fets

En aquesta edició el programa «Deures d’estiu» ha ajudat 40 estudiants.

Per quart any consecutiu els Serveis Educatius Municipals de l’Ajuntament de Son Servera han duit a terme el programa “Deures d’estiu”, una iniciativa completament gratuïta que té la finalitat de proporcionar un espai on els estudiants puguin realitzar les activitats que els hagin encomanat per fer durant l’estiu i repassar les matèries de l’escola de cara al curs vinent.

Els participants reben el suport de dos professionals dels Serveis Educatius Municipals que els ajuden a realitzar les tasques, de manera que es millora la comprensió alhora que es canvia la percepció dels deures, ja que es fan en un ambient dinàmic, social i divertit.

El programa s’ha realitzat durant el mes de juliol tant a Son Servera, a les Escoles Velles, com a Cala Millor, a la Biblioteca municipal, a fi de facilitar així que tothom que vulgui hi pugui participar. Així mateix, els grups s’han organitzat en dos: un de primària i un altre de 1r i 2n d’ESO.
Enguany hi han participat un total de 40 alumnes de les escoles de Jaume Fornaris i de Na Penyal, i de l’IES Puig de sa Font.

Aquesta iniciativa vol no només potenciar l’estudi i el coneixement, sinó també servir d’alternativa per a molts pares i per a moltes mares que durant l’estiu han de seguir treballant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: