Els pares i mares de l’escola Simó Ballester presenten el nou logotip i les camisetes que entregaran als alumnes

Els representants de l’Associació de mares i pares (AMIPA) de l’escola Simó Ballester han visitat l’Ajuntament per presentar el nou logotip de l’associació. El nou logotip de l’AMIPA de l’escola Simó Ballester “fa la torta i parteix del personatge històric Simó Ballester, un dels herois de les revoltes foranes del 1450 a Mallorca”, explicaren durant la visita que feren a la batlessa de Manacor i responsable de l’àrea d’Educació, Catalina Riera.

Simó Ballester, que també era conegut amb el malnom de “lo tort”, “és un referent històric per a la nostra escola que cerca representar el concepte de la transmissió familiar i generacional del coneixement i la cultura”, han afegit. Per això el nou logotip de l’AMIPA “s’ha creat a partir de la simplificació de Simó Tort a ‘fer la torta’, que vol dir fer una aclucada d’ull i això és, precisament, el que representa la icona que s’ha convertit en el nou logotip que ja hem estampat a l’esquena de les nostres noves camisetes”, explicaren els membres de l’AMIPA durant la trobada.

Aquest nou logotip servirà per vestir els nins i nines del centre quan vagin d’excursió o surtin del centre. I és que des de l’AMIPA ja han començat a entregar les camisetes als nins i nines de les famílies del centre.

Joana Flaquer, Rosario Izquierdo, Judit Quintela, Emilia Rodríguez i Juana Maria Alcantud formen part de la direcció de l’AMIPA del Simó Ballester, que té l’objectiu “d’aportar i sumar al projecte educatiu del centre amb activitats extra escolars, festes, inversions en infraestructura i responent a les peticions del centre”.

Així per exemple, des de l’associació ja han aportat dues taules amb bancs pel pati, han organitzat contacontes i tallers, han participat en les festes populars i en les tradicions de Manacor, gestionen l’escoleta matinera i han impulsat la creació i la coordinació d’algunes activitats extra escolars com batucada, anglès, diferents esports o tallers de ioga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: