Els petits del Renshinkan es llueixen al festival de Cala Ratjada

El Renshinkan va organitzar la festa del judo infantik de Cala Ratjada 2022 a la que va ser la seva 36a edició. Destacar que va ser un equip molt ben compenetrat i que va convèncer i donar seguretat als presents d’aquest torneig, un dels que té més ressó arreu del territori illenc.

Prop de 200 participants dividits en dos grups varen emprar els deu tatamis habiltiats per a l’ocasió. Les modalitat en joc, l’exhibició de randori i la competició, les edats reservades eren dels 3 als 15 anys. Els combats no varen passar desapercebudes futures promeses del judo balear, que varen ser molt aplaudides pel públic present.

Tot això va passar el passat diumenge dia 27 al poliesportiu Es Figueral de Capdepera, en el qual hi participaren 14 escoles:
Col·legi Fra Juníper Serra (Petra); de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Pureza, Molí d’en Xema i el Renshinkan; de Sa Coma el Punta de N’Amer; de Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmes; de Cala Millor na Penyal; d’Artà Poliesportiu Na Caragol; de sa Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents; i els amfitrions S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: