Els reis d’orient arriben al Club Bàsquet Manacor

La setmana passada els Reis d’Orient deixaren una sèrie de presents pels nins, nines i entrenadors i entrenadores del Bàsquet Manacor.

Gràcies  a ELITE intersport els nins i nines podràn disfrutar del bàsquet amb unes pilotes noves tant per a categoria femenina com per a categoria masculina.
D’altra banda, gràcies a CÀRNIQUES SUNYER, els entrenadors i entrenadores del Club , han tebut una jaqueta perfecta per entrenar aquests mesos d’hivern.
Des d’aquí donam les gràcies a aquests fantàstics reis i a totes les empreses locals que donen suport al nostre Club!
L’INICI DE L’ESCOLETA DE BÀSQUET HIPERCENTRO MANANCOR ES RETRASA A CAUSA DE LA PANDÈMIA.
Aquets mes de gener havien de tornar a començar les classes de la nostra escoleta de bàsquet però degut a les noves normatives del Govern Balear, no permetent la pràctica esportiva en recintes tancats que no sigui federada, els nins i nines i les famílies de la nostra escoleta hauran d’esperar un temps a tornar a gaudir de l’esport, la diversió i l’amistat.
Agraïm a totes les famílies la seva comprensió i esperem que en poc temps la situació millori per tal de poder seguir oferint als més petitons i a les més petitones els valors i la diversió de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: