En Josep Boix ens parlarà dels orígens i l’evolució del còmic en el pròxim Dilluns de l’Obra

Dilluns que ve, dia 9 de març, a les 20.00 hores, l’Espai Na Camel·la acollirà la conferència emmarcada dins els Dilluns de l’Obra ‘El còmic com a eina d’incitació a la lectura’, a càrrec d’en Josep Boix.

Amb aquest títol, en Josep, llibreter manacorí especialitzat en còmics, pretén reivindicar el paper del novè art com un instrument que pot ajudar la població més jove poc avesada a llegir a establir un primer contacte amb la lectura i adquirir-ne progressivament l’hàbit, atès que el còmic sol oferir un llenguatge més popular i accessible que no altres gèneres narratius com la novel·la.

A més a més, el conferenciant ens introduirà en el naixement i els orígens del còmic i ens parlarà dels seus inicis, de com s’ha constituït en els tres grans blocs que existeixen avui en dia (l’europeu, l’americà i el japonès) i de com ha passat de ser un producte bàsicament infantil a evolucionar cap a diferents temàtiques, actualment també enfocades a la població adulta. 

En Josep Boix Mascaró va néixer l’any 1961 a Son Tirano, una possessió del terme de Manacor. Ha fet de pagès, fuster i una mala fi de coses més, com ara enquadernador, dissenyador gràfic, editor i impressor. També ha provat diferents tècniques d’expressió artística com l’escriptura, la pintura, la música o el vídeo. Actualment fa de comerciant i comediant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: