En Josep López serà el nou director tècnic del Club Bàsquet Manacor

Temporada rere temporada el nostre Club va creixent tan en nombre de nins i nines com en nombre d’equips i també treballam per tal que creixi en qualitat educativa i esportiva.

Esteim molt contents d’anunciar que per aquests motius ampliam la nostra estructura esportiva. A l’excel·lent tasca de coordinació que  des de fa dos anys està desenvolupant en Toni Llodrà, afegim a l’organigrama esportiu el director tècnic que serà en Josep López, entrenador català que arribà la temporada passada al Club després de diverses temporades formant part del cos tècnic de la pedrera del Joventut de Badalona.
Amb en Toni i en Josep tindrem un gran equip de treball que ho donarà tot per fer millor el nostre Club!
Portes obertes del club durant el mes d’agost a Porto Cristo
Durant el més d’agost, els jugadors i les jugadores del nostre clubs realitzaran l’inici de la pretemporada al poliesportiu Joan Gomis de PortoCristo. Seran uns entrenaments oberts a tothom a on tots aquells nins i nines que vulguin apropar-se a conèixer la nostra tasca esportiva i educativa seran més que benvinguts! Al nostre mur de Facebook, al nostre compte d’Instagram i a la nostra pàgina web podeu consultar els dies i horaris d’entrenament per categoria. A més, si necessitau més i informació podeu telefonar a en Toni Llodrà 669858296 o a en Josep López 694451455.
El mes de setembre torna el Diverbàsquet a La Salle de Manacor
De dia 3 a dia 11 de setembre de 9.00a 14.00 el nostre club organitza un campus obert a nins i a nines a partir de tres anys. Un Campus per iniciar-se en el nostre esport o per seguir millorant i progressant tècnica i tàcticament. Si voleu més informació podeeu consultar les xarxes socials del nostre Club o telefonar a en Xisco Miró 667025063 o a en Joanmi Gomila 695458028.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.