En Memòria d’en Pere Antoni Pascual Vaquer

Avui dissabte, dia 27 de juny es compleix un any de la sobtada mort del activista social i cultural i president de l’Associació de Veïnats de Son Macià, Pere Antoni Pascual Vaquer.

Vamarxar de manera sobtada als 65 anys. La seva vídua Catalina Sureda, va ser la primera batlessa que va tenir Manacor, el matrimoni tingué dues filles Bel Maria i Catalina. Avui en aquest dia tan assenyalat per elles, volem retre un petit homenatge a la memòria del seu pare i espòs respectivament i publicam l’homenatge que li han fet a la seva memòria al seu poble natal.

“En memòria de … en Pere Antoni.

No pareix ver, però tal dia com avui de ja fa un any, de forma imprevista i impensable, ens deixà un amic, un guia, un exemple i un puntal. Ell havia de fer es pregó des Centenari, i una casualitat, una ditxosa casualitat, féu que poques setmanes abans ens haguéssim assegut amb ell per xerrar una estona un poc de tot, així com ja s’havia fet amb altres macianers i macianeres en un projecte en marxa per enregistrar entrevistes dins del marc dels actes del Centenari.
D’aquella àmplia entrevista en vam extreure trenta minuts que resumeixen la seva trajectoria i les experiències i anècdotes viscudes al llarg de la seva vida, aconseguint així que al final, es cumplís el que havia de ser: que fos el pregoner de l’any del Centenari.
Creiem que és un bon homenatge que tothom que vulgui pugui reviure aquell vespre tan emotiu i màgic on ja havent marxat, hi fou més present i sentit que mai en Pere Antoni.

Volem agraïr a la família que hagi acceptat posar a l’abast de tothom aquest minuts en un dia tan assenyalat, per poder-lo així recordar entre tots, des de la distància i la proximitat.

Allà on siguis, gràcies per tot, gràcies per tant!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: