En Pep Mascaró, mestre del Judo Renshinkan imparteix un curs a Menorca

En Pep va ser notícia aquests dies a la nostra illa germana, Menorca. Convidat  per la delegació Menorquina va impartir un curs al Centre de t’ecnificació ubicat a Maó.

En sessions de matí i tarda la temàtica va ser principalment l’estudi dels uchikomi així com la pràctica del yaku soku geiko i kakari geiko,  i a la tarda estudi de les formes bàsiques  d’atac del ne waza amb combinacions i enllaçaments de les tècniques del osae, shime i kansetsu waza, adaptats als respectius grups d’edat.

EL RENSHINKAN, EL GIMNÀS ESPORT I L’ESCOLA DE JEUS LARA, BRILLAREN AMB LES ACTUACIONS DE LES ARTS MARCIALS

El Festival de les Arts Marcials va agradar als presents, el Passeig de la Sirena de Porto Cristo i estava al màxim de entussiastes d’aquests esports d’origen oriental, que no es volien perdre les demostracions d’aquesta 20è edició.

Uns 150 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar amb les actuacions del Judo, Karate, Kendo, Jiu Jitsu,  Ken Jitsu, Iaido, etc etc.

Un cop més les Escoles de les Arts Marcials de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, Jesús Lara i el Renshinkan,  tenien un objectiu comú, l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa, “diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat”. Enhorabona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.