En record de la centenària manacorina Joana Perelló Duran

Després d’un llarga vida a l’edat de 103 anys el passat divendres dia 21 de setembre, va morir la manacorina Joana Perelló Duran, a conseqüència d’una caiguda que havia patit el passat 26 d’agost, on es va trencar el maluc.
Sa Madona Juana, (com era coneguda popularment) era vídua de Juan Nadal «Vives», el matrimoni va tenir tres fills: Biel, Catalina i Margalida, que eren la seva alegria. En Biel és fadrí, però les dues filles es casaren i els feren padrins de sis néts, tres besnéts, i un en camí.
Sa Madona Juana, va tenir d’una llarga vida i excel·lent salut. Quan va complir els 100 anys la seva família i amics li van organitzar una gran festa i va ser entrevistada per dues revistes locals de Manacor.
Sempre va ser una dona de casa que ho va donar tot per la família, i la va poder cuidar durant molts d’anys i gaudir de la companyia dels seus fills, néts, i besnéts.
La seva família volen testimoniar el seu agraïment i donar les gràcies als professionals d’Infermeria de la 2ona planta A, de l’Hospital de Manacor, que van atendre a la seva mare i a tota la família.
Així com també de manera especial, a tots els professionals de l’hospital Joan March per la seva humanitat envers de na Joana, on va passar els seus darrers 10 dies de vida.
Des de www.rellevant.cat ens unim a les nombroses mostres de condol que va rebre la família en el funeral en sufragi de la seva ànima, celebrat el passat dilluns dia 24, a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.