Engegada la segona fase de les obres de millores a Cala Millor

Aquest mes de novembre han començat els projectes de millora urbanística que havien estat posposats fins al final de la temporada turística en Cala Millor.

Laprimera que s’ha iniciat és la reurbanització del carrer Rafalets i Ets (el segon tram) i amb l’inici de les del Passeig Marítim entre els carrers Pula i Sipells es donen per tancat els projectes urbanístics per aquest 2017

El projecte que s’està duent a terme en el Passeig Marítim entre els carrers Pula i Cipells té l’objectiu de resoldre l’embut que es creava fins ara per la distribució de la zona. Amb aquestes obres, la zona guanyarà espai per al vianant a través de la remodelació i reubicació de les voravies i es millorarà el ferm facilitant així el passeig. Aquest projecte de millora urbanístic és finançat en la seva totalitat per recursos propis de l’Ajuntament i el pressupost ascendeix a 112.617 €.

L’inici de les obres ha suposat que en aquest tram del passeig Marítim s’hagin de dur a terme durant els temps que es duguin a terme possibles talls, restriccions o modificacions de trànsit. Tant des de la Policia com des de l’Ajuntament es demana als veïnats que siguin respectuosos en la senyalització temporal.

Les obres de reurbanització d’un tram del carrer Rafalets i Eres i la millora d’aquesta zona del passeig marítim són els dos projectes de millora de la zona turística que l’Ajuntament va poder ajornar fins que acabes la temporada turística. La millora el carrer Rafalet, en la seva segona fase, té previst un termini d’execució de dos mesos i té un pressupost de quasi 180.000 €, aportats en la seva totalitat pel Consell de Mallorca a través del Pla d’Obres i Serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: