Especial i divertit concert de Nadal de la Banda de Música Local de Son Servera

Aquest any 2017 que està a punt d’acabar ha estat un any de concerts molt diversos i diferents, per a la Banda de Música Local de Son Servera, amb importants innovacions i canvis que ha volgut donar a la banda el seu director Joan Antoni Ballester.

A més, un any en què han celebrat amb un gran concert especial el 135è Aniversari de «La Serverense», actual Banda de Música Local de Son Servera, i han aconseguit reenganxar a vuit ex components de la banda.

, Ells són: Aina Sureda, Guillem Tous, Nicolas Fornes, Emilio José Martínez, Xisco Martínez, Cati Nebot, Antoni Servera (actual batle del poble), i Joan Serra.
El que no esperava el públic assistent al concert del passat dissabte dia 23 al Teatre La Unió de Son Servera, és el sorprenent i curiós concert de Nadal que va fer la banda, tornant enrere amb el temps, recreant l’esplendor de la ràdio, i com si d’un programa radiofònic en directe és tractes, on els oients trucaven per demanar cançons que eren interpretades en directe per la Banda de Música de Local de Son Servera. A l’esquerra de l’escenari a la cabina de ràdio, el duo d’intèrprets de l’Hora d’en Patrick King, anaven conduint el concert i interactuant amb el públic i músics que foren objecte de les seves bromes.
Sens dubte, un bon i divertit concert de Nadal totalment atípic, on tocaren entre altres: Blues brothers, Beatles in Concert, Wake me up, Pollença Neus, Singn’in the rain, Hand clap, La la land, Harlem nocturn, i per acabar el concert un tema nadalenc, Happy Chritsmas.

Podeu veure unes imatges d’aquest concert, clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.