Especial retrobament amb ex companyes d’estudis del col·legi La Caritat

El dimecres dia 18 d’abril va ser un dia molt especial, ja que després de més de cinquanta anys sense saber que havia estat d’algunes de les meves ex companyes d’estudis en el col·legi de La Caritat de Manacor vaig tenir un agradable retrobament amb elles.

El contacte amb el dia a dia manacorí el vaig perdre l’any 1971, ja que vaig deixar Manacor per anar a viure i treballar a Cala Millor i vaig quedar a viure a sa Coma on continu a l’actualitat.

Amb el pas dels anys vaig perdre el contacte amb algunes de les meves ex companyes d’estudis i moltes d’elles no les havia tornat a veure ni saber de les seves vides.

El destí va voler fa uns mesos que em retrobés amb Antònia Morey, a l’església de Santa Maria de sa Coma. Allà em va explicar que des de fa uns 15 anys es reuneixen unes quantes ex alumnes que van estudiar juntes al col·legi de les Germanes de la Caritat de Manacor i em va convidar a assistir a la propera trobada.

A la fi el dimecres dia 18 d’abril, vaig acudir puntual al sopar de reencontre, que va tenir lloc al bar Embulls de Manacor. Va ser molt emotiu després de més de cinquanta anys tornar a veure algunes d’elles i compartir records d’estudis i com no, parlar de les nostres vides. M’explicaren que al principi quan començaren a reunir-se heu feien una vegada a l’any, però que a l’actualitat es van retrobant cada parell de mesos. Esper amb il·lusió la propera trobada, ja que va ser impossible amb dues horetes preguntar moltes coses que encare em queden pendents de saber de les seves vides.

En aquesta ocasió celebrarem els 67 anys de na Margalida Nadal, la qual ha creat un grup de WhatsApp amb el divertit nom de «Escoleta» i informà puntualment de les pròximes trobades, i novetats al grup.

Moltes gràcies a : Antònia Morey, Antònia Gomila, Margalida Riera, Francisca Martí, Margalida Nadal, Catalina Llinàs, Maria Andreu, Margalida Alcover, Maria Mascaró, Bel Palmer, i Paquita Sureda, per compartir els vostres records i les vostres il·lusions, i fins a la propera trobada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: