Espectacular demostració de judo del Dojo Muratore a les festes de Santa Catalina

El passat dissabte dia 4 de Novembre, uns noranta judoques del Dojo Muratore ,dirigits pel mestre Dani Domínguez i ajudat pels judoques adults: Miquel Vanrell, Marta Pascual ,Antonia Mª i Magi Sureda  i Pep Lluis Gallardo, varen omplir de bat a bat el tatami instal·lat a la plaça de Santa Catalina per realitzar una classe-demostració a l’aire lliure amb motiu de les festes de la barriada.

El nombrós públic assistent va porer disfrutar del Judo educatiu, complet i divertit del Dojo veient com judoques d´entre 4 i 15 anys els mostraven amb molta felicitat i alegria: l’art de caure sense fer-se mal, tècniques de judo dret i terra, jocs i exercicis de defensa personal, de lluita, de coordinació …. tot amb molt d’autocontrol, autosuperació, amistat, coratge, respecte… i molts valors mes que els judoques del dojo aprenen i milloren dia a dia a les classes.

Els judoques del Dojo volen agrair moltíssim la invitació de l’Associació de Veïns de Santa Catalina i Es Creuers a poder participar a aquestes fantàstiques festes i gaudir del super concurs de dibuix, el contacontes i els fantàstics premis tan dolços que els varen oferir a tots els valents participants !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.