Exàmens de cinturó negre de Judo 2022

El passat cap de setmana, 23 i 24 de juliol es va celebrar al Poliesportiu de l’Institut de Sineu els exàmens de cinturó negre organitzats per la Federació Balear de judo i Esports Associats. Aquesta convocatòria és la primera de les dues convocatòries ordinàries que es realitzen a les Balears. Hi varen participar un total de 33 aspirants de les illes de Menorca, Eivissa i Mallorca, de 8 clubs diferents.

Els aspirants s’examinaven de 1r DAN (cinturó negre) fins a 4t DAN. La majoria d’exàmens varen destacar per la seva qualitat tècnica, demostrant el nivell tècnic del judo balear.

Del club es presentaven un total de tres aspirants. Dos aspirants a 1r DAN, na Mar Timoner, filla de judoka i competidora de shiai, i en Toni Pont, judoka que ha participat al Campionat d’Espanya de Katas durant la temporada actual. Els dos van dur a terme un examen digne i apte per poder ser cinturons negres.

La tercera aspirant era na Inès Morell, competidora de Katas a la modalitat del Ju No Kata professora de les classes de Son Macià de la temporada 2021/2022, va destacar amb un examen quasi perfecte en l’àmbit tècnic i que va rebre l’enhorabona dels membres del tribunal. Va preparar l’examen amb la mestra del club Joana Puigserver.

Per poder realitzar els exàmens de cinturó es van formar dos tribunals. Un format per en Ponç Gelabert, professor del club i director de l’Escola Federativa, en Toni Obrador del Judo Club Felanitx i en Javi Mancheño del Tokushinkan. El segon tribunal estava format per na Maribel Fernández de Sant Josep Obrer, n’Udoka Ikeme de Judo Can Pastilla i en Llorenç Gayà, professor del Dojo Muratore.

Enhorabona a tots aquells que heu aconseguit els vostres objectius i endavant i a millorar aquells que heu de millorar!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: