Excel·lent actuació dels minis del Renshinkan al torneig de Cala Ratjada de judo per a l’edat escolar

El passat diumenge i emmarcat en el mes de l’esport organitzat per l’Ajuntament de Capdepera els judoques de la comarca es donaren cita a les instal·lacions del Poliesportiu Es Figueral. Com no podia ser d’altra forma aquestes s’ompliren de gom a gom amb els 204 judoques inscrits en la vint-i-quatrena edició del trofeu gabellí.Una vegada més vàrem tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil en el que els preescolars varen ser els més aplaudits i varen fer les delícies dels tots allà presents.

El Trofeud de Cala Rajada es distingeix de la resta ja que té dues modalitats diferents, la d’exhibició tècnica de randori, d’edats compreses entre els 3 i els 7 anys i la competició reservada a partir dels 8 anys. Els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades a la modalitat d’exhibició.

S’inicià el campionat amb les paraules de benvinguda per part del President del Renshinkan, Pep Mascaró, i la presentació de les 17 escoles de judo participants: Mallorca Nord Judo (Pollença), Judo Brenes (Sa Pobla), de Col·legi Frai Juniper Serra (Petra), de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa, Moli d’en Xema i el Renshinkan. De Sa Coma el Punta de N’Amer. De Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmés. De Son Servera el Renshinkan, de Cala Millor Na Penyal, de la Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents, d’Artà Poliesportiu Na Caragol i els amfitrions S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.

Campionat d’Espanya de Katas

Manolo Peña i Lluís Llull, tori y uke respectivament de la Kime No Kata, varen debutar a aquesta impressionant competició del Campionat Nacional de Katas, que comptà com a seu dels prop de 100 esportistes a la ciutat de Fuenlabrada.

Els representants del RSK realitzaren unes brillants figures i estigueren molt satisfets dels resultats que els atorgaren els jutges, superant les perspectives previstes per aquesta ocasió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: