Excel·lent pregó de les Fires i Festes a càrrec de tots els components de la Banda Municipal de Música de Manacor, on fou present la màgia de la música i les paraules

El divendres dia 25 de maig, el claustre de Sant Vicent Ferrer presentava un ple total de veïns i veïnes de Manacor que no es van voler perdre el pregó d’enguany a càrrec de la Banda Municipal de Música de Manacor.

La comitiva de les autoritats i pregoners de la banda va entrar a l’interior del claustre precedits pels balls dels Cossiers, que en honor dels pregoners ballaren les seves millors danses.
Seguidament presentà l’acta l’actriu manacorina Bàrbara Nicolau, que dona la paraula en primer lloc al Delegat de Ciutadania, Mateu Juan, el qual va dir que l’elecció dels pregoners d’aquest any havia estat recolzada per tots els components del consistori.

El pregó (que publiquem) va començar amb un fragment musical de la banda sonora de la pel·lícula Gladiador, els músics, de Mateu Riera, Antònia Galmés, i Antònia Bassa, en representació dels components de la banda i del seu director Eduard Bernabéu, s’encarregaren de pronunciar el pregó. Parlar en primer lloc com a músic veterà de la banda Mateu Riera, que va agrair a les autoritats el haver convidat a la banda per fer el Pregó 2018, i va anar parlant de les activitats que du a terme la banda, seguidament la banda va interpretar el pasdoble “El Baquetero” ; en representació del joves va parlar, Antònia Galmés, que explica amb simpatia els que suposa pels joves la banda formar part de la mateixa, i finalment una emocionada Antònia Bassa, va pronunciar la tercera part del pregó destacant (entre altres) la satisfacció de tots els músics per formar part de la banda, i va desitjar unes bones Festes de Primavera 2018. La banda va tocar la cançó “Colors al vent”, de la pel·lícula Pocahontas (Alan Menken) i fragments de “El fantasma de l’opera”. De bis varen tocar “De Cai” de Pasqual Piquieras, on els percussionistes passaren a tocar al davant de la banda. Una gran encert la música elegida per acompanyar el pregó, on l’acústica del pati i la màgia de la banda va acompanyar un bon Pregó que sens dubte passara a formar part de la història de la banda

La batlessa de Manacor Catalina Riera, tancà l’acta anomenant alguns dels elements festius que més identifiquen els manacorins i manacorines, i que quan hi ha banda i va dir (entre altres paraules) que ens sentim orgullosos de ser manacorins i manacorines”. Seguidament va entregar un obsequi a la Banda de Música de Manacor com a record del pregó, és tracta d’un plat elaborat en els tallers d’Aproscom, a més, cada membre de la banda va rebre una planta dins un tes, elaborat pels usuaris d’Estel de Llevant en el viver de l’entitat.

Per llegir el pregó, picau aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: