Excursió al Puig Major de l’Associació Amics de ses Aules de Manacor i celebració del Dia dels Enamorats

El dimecres dia 11 de febrer, l’Associació Amics de ses Aules de Manacor, anaren d’excursió al Puig Major, a l’arribada agafaren forces berenant d’una bona panada, mentre gaudien de les magnífiques vistes de Mallorca, i de la mar des de la seva muntanya més alta. Per completar el dia d’excursió anaren a dinar al restaurant Canyamel d’nca, el capvespre visita guiada a les Bodegues Bordils.

Pel que respecta a la celebració del Dia de Sant Valentin, segons ens informà el president de l’associació, Llorenç Morey, el divendres dia 14, el grup Los del Este, alegraren la festa del Dia dels Enamorats amb amb un concert de música amb cançons que estaven de moda a les seves joventuts, com el recordat èxit, «Una noche de verano», a més d’un ampli repertori de temes importants de l’època.

La celebració del Dia dels Enamorats, acabà amb un bon refresc de plats dolços i salats, que aportaren els socis, i que posa el punt i final a un ball i vetlada de bons records.

La més cordial felicitació als socis i als components de la junta directiva de l’Associació Amics de ses Aules de Manacor, els seus components són: president, Llorenç Morey; vicepresidenta, Paquita Oliver; secretari, Ängel Domínguez; tresorer, Monserrat Pasqual; vocals: Antoni Riera, Maria Adrover, Antonia Truyols, Catalina Fullana, Catalina Quetglas, i Joana Puigserver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.