Èxit a la primera experiència gastronòmica de la PB Els Tamarells

Gràcies a les empreses Representacions Cala Figuera, a les Bodegues Pagès Entrena i a l’Ànec dels Pirineus; la PB Els Tamarells va oferir als seus socis i interessats un “maridatge de foie i cava”, que feu les delícies dels presents.​ Els productes que provaren foren: Snaks de recepció amb Brut Nature 2016, tartaleta de foie i poma, cruixent de figa i poma, cruixent de foie i codony, cruixent de foie i poma, amb Brut Reserva 2015, foie de celler amb cristalls de sal, cruixent de foie i tòfona, bombó crocant, bombó de xocolata, xuixo de foie, amb Brut Nature Gran Reserva 2012, i tatín de peres i gelat de foie.

​ El assistents gaudiren d’un acte gastronòmic de primer ordre, assaborint uns productes exquisits i molt agradables al paladar. La ruta té continuïtat aquest dijous a les 20h.45’ amb el Tast de Vi de les Bodegues Iniesta, que es farà per primera vegada a Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.