Èxit de la primera competició d’scooters o patinets a Son Servera

Més de 60 joves participaren del repte i foren més d’un centenar els espectadors que passaren el dematí del dissabte pel poble per a veure els impactants trucs.

 

Més de 60 joves patinadors i patinadores han participat aquest dissabte en la I edició de la competició d’scooters o patinets organitzada per l’Ajuntament de Son Servera, des de la regidoria de Joventut, en col•laboració d’AP Rollers, una de les comunitats d’aquest esport més consolidades de l’Illa.

 

La competició ha tingut lloc a la pista d’skatepark de Son Servera on els riders es donaren cita aquest dissabte rodejats d’un ambient de luxe, i és que foren més de 150 persones les que volgueren participar com espectadors d’aquesta festa damunt rodes.

 

En les cinc hores de competició, els participants varen demostrar les seves habilitats repartits en tres categories; junior, categoria formada per riders de 4 a 9 anys, amaterus, a partir de 10 anys i pro, per aquells riders experts i amb un nivell alt.

 

Al final, premis pels tres primers de cada categoria. Cal destacar que en totes les categories hi hagué participants locals, els que, tenen assegurat el premi per a participar i que poden recollir al Centre d’Informació Jove.

 

A l’entrega de premis hi assistiren el regidor de Joventut, Fa Fang Dong Hu i la regidora d’Educació i Igualtat, Dori Moreno.

 

La competició, que s’ha celebrat per primera vegada, ha resultat tot un èxit i suposa una manera de promoure l’activitat física, crear comunitat entre els joves que practiquen aquest esport i mostren i donen utilitat a l’equipament habilitat per els riders del que disposa el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: