Èxit de participació i visitants al GastroMarket

Ahir va arrancar el GastroMarket Sant Llorenç des Cardassar amb un èxit de participació i de visitant. El Consistori llorencí ha posat en marxa aquest ambiciós projecte amb el que pretén recuperar el mercat local de cada dijous. La intenció de l’Ajuntament és que el visitant pugui omplir el rebost de producte local i de proximitat per incentivar un consum més ètic, sostenible i responsable. 

“La nostra intenció és fer el mercat atractiu i alhora atreure els turistes perquè puguin quedar a dinar o berenar al mateix mercat”, explica el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

L’Ajuntament varen convidar alguns hotelers de la zona costanera a assistir al primer GastroMarket perquè el promocionessin entre la seva clientela. El primer dijous, ja es varen omplir quatre autocars de turistes.

Per arrancar aquest nou projecte també s’han augmentat les paradetes amb més de 15 de les que són habituals i s’ha posat a disposició dels comerços local que ho han desitjat un estant per facilitar la venda dels seus productes.

El projecte ha estat redactat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç i amb la participació del SOIB, que ha posat a disposició del Consistori una persona qualificada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: