Èxit de públic i de participació a la XXI Fira Nocturna

Dissabte vespre Sant Llorenç des Cardassar va viure una de les fires nocturnes més exitoses de les darreres edicions.

Finsa l’Estació es va desplaçar gent de tota la comarca del Llevant de Mallorca per gaudir d’una nit complerta, degustar els plats exquisits i divertir-se al ritme de la xaranga
Los Estupendos Burruños i de l’actuació musical Marino E Marini.

En total varen ser cinc els restaurants de la comarca que varen participar en aquesta 21 edició de la Fira. Els cuiners de cada un dels establiments varen aprofitar per presentar les novetats elaborades amb productes locals o de proximitat. “La Fira Nocturna s’ha transformat en una cita gastronòmica de l’estiu”, apunta el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs. Al mateix temps que destaca que des dels seus orígens la voluntat de la fira ha estat posar en relleu la dieta mediterrània. A més de les tapes i food truck, algunes pastisseries locals varen oferir els seus millors dolços.

Casetes amb productes diversos es van estendre de de la plaça de l’Església i fins a l’Estació, conduït al visitant des del nucli del poble i fins al centre neuràlgic de la fira gastronòmica. Al Facebook de l’Ajuntament trobareu un àlbum amb moltes fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.