Èxit del cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors que conclou amb el lliurament de certificats

32 persones de Son Servera han participat en aquestes formacions.

El cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors que organitza la Universitat de les Illes Balears (UIB) juntament amb l’Ajuntament de Son Servera ha acabat aquest dilluns 11 de juny amb el lliurament dels certificats a totes aquelles persones majors de 50 anys que han acabat el cicle acomplint els requisits establerts.
Enguany han rebut el diploma acreditatiu 27 de les 32 persones que hi han participat, les quals han assistit almenys a un 80 % de les conferències. La resta han participant en alguna de les conferències que s’han ofert sense matrícula, ja que aquest cicle també és un cicle obert a tothom.
Al lliurament de diplomes han estat presents el batle, Antoni Servera, i la regidora d’Educació, María Teodora Moreno, àrea des d’on s’ha impulsat el projecte, a més d’altres representants municipals. A més, la regidora d’Educació també recollí el seu certificat per haver assistit com a alumna en aquest cicle. En acabar l’acte hi hagué un petit refrigeri al pati de les Escoles Velles per celebrar tots plegats la cloenda.
En total s’han celebrat cinc conferències d’àmbit diversos, com ara l’estudi del microbioma humà, el desenvolupament del sistema autonòmic de les Illes Balears, tècniques per millorar la salut a través dels aliments, les festes tradicionals de Mallorca i l’ incertesa del futur.
Amb aquest cicle, que s’ha duit a terme cada dilluns des del mes de maig, es pretén aplicar la màxima que “aprendre no té edat”, a més d’apropar els experts universitaris a la gent gran i fomentar la Universitat a través de la formació en els diversos municipis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: