Èxit del nou espectacle «Sentiments, sensacions, i emocions»« de l’Acadèmia Urban Diamonds que dirigeix Marta Solano

El passat dissabte dia 29 d’abril,  l’expectació era màxima a l’Auditori de Manacor s’esgotaren les entrades per veure el nou espectacle de l’acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo que dirigeix Marta Solano, «Sentiments, sensacions, i emocions».

Un espectacle diferent, amb un ritme trepidant i la coordinació d’un bon equip de professionals que sens dubte van comptar amb la col·laboració, i esforç dels alumnes.

L’espectacle anava acompanyat per la projecció de diferents imatges d’alguns dels alumnes que van explicar amb paraules molt emotives el que era per a ells la dansa i els sentiments que experimenten en ballar. A l’acadèmia Urban Diamonds assisteixen alumnes dels termes municipals de Sant Llorenç, Son Servera, i Manacor.

El professor Alberto Berrocal, va ballar amb sentiment i  especial emoció el tema Yours-Chapter One. que va dedicar a  la memòria d’una amiga seva que ha perdut fa poc.

Marta Solano, va agrair el treball de tots els professors i alumnes, la col·laboració dels familiars  per acompanyar-los als assajos extres que hagueren de dur a terme per l’espectacle. I a més, va tenir una menció especial per a la seva mare, pel suport que sempre han tingut amb ella i les seves germanes que també  s’han incorporat a l’acadèmia, i que per primera vegada ballaren les quatre juntes.

Des de www.rellevant.cat, la més cordial felicitació a tots els participants, professors, i de manera especial a na Marta Solano, pel treball que va fent dia a dia i per les noves coreografies que presentaren.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: