Èxit total del Renshinkan a l’onzè “stage” de Judo amb familia, infantil i adults de Cala Ratjada 2021

Com sempre els esportistes, pares i mares de l’emblemàtic Renshinkan varen gaudir dels tres dies de l’aconteixement, una de les moltes activitats programades que aquesta escola dedica als seus alumnes.

Aquest “stage”, promocionat per la delegació d’esports de l’Ajuntament de Capdepera, Va tenir una inscripció de 52 esportistes venguts de tota la comarca que varen participar a les 4 jornades d’aquest esdeveniment. Divendres capvespre, dissabte (matí i tarda) i diumenge matí.

La gran diversitat d’activitats és la tònica d’aquest campus. Judo, excursions, platja, piscina, enguany també classes de rus, etc., però sense cap dubte allò més emocionant varen ser els actes de tatami a l’aire lliure al pati de l’hotel de la concentració. Classe de judo a la qual els professors eren els nins que ensenyaven als pares la iniciació a aquest esport: caigudes, hon kesa gatame… mentres que el colofó de l’acte va ser el festival de fi de curs. Tots els pares i acompanyants estigueren presents, així com els clients de l’hotelno es varen voler perdre l’ocasió aplaudint els combats dels petits i les projeccions dels competidors.

Finalitzada la demostració es va fer entrega de les corresponents distincions a tots els participants, que foren entregades per Esteven en representació de l’Hotel Diamant, de forma conjunta amb la subdirectora de l’Hotel Bellavista, Lida.

Un cop acabada la festa, els nins i els pares allà presents, varen poder degustar un tros de pastís del judoka Pep Lluís, director del Forn de Can Paco de Sa Pobla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: