Èxit total del Renshinkan en el 9è stage de judo de Cala Ratjada 2018

Una vegada més aquest emblemàtic club ens deixà astorats per la seva capacitat organitzativa. Darrerament han sigut moltes les activitats programades que aquesta escola dedica als seus alumnes.

El passat cap de setmana i promocionat per la delegació d’esports de l’Ajuntament de Capdepera, uns vuitanta esportistes participaren a les quatre jornades de durada d’aquest esdeveniment: Divendres capvespre, dissabte (matí i tarda) i diumenge matí.

La gran varietat d’activitats va ser un dels trets diferencials d’aquest “stage”: Judo, excursions, platja, piscina, classes d’idiomes orientals… Però sense cap dubte la part més emocionant de l’acte fou el festival de vi de curs, que es portà a terme al carrer, just davant de l’entrada de l’hotel de concentració.

Tots els pares i acompanyants estigueren presents i també els clients presenciaren l’espectacle i no perderen l’ocasió s’aplaudir les demostracions dels petits i les projeccions dels competidors. El Gimnàs Sabater Olímpic de Palma també hi fou present amb la direcció del seu professor Biel.

Finalitzada la demostració es va fer entrega de les corresponents distincions a tots els participants de la mà de la subdirectora de l’hotel, Lida.

Un cop acabada la festa els alumnes i pares allà presents pogueren degustar un tros de tarta del judoka Pep Lluís, propietari del Forn Can Paco de Sa pobla.

El Festival d’Arts Marcials torna a Porto Cristo

Tot està a punt per a la realització d’aquesta nova edició. Aquest dissabte a les 18:30 les arts marcials de Manacor i comarca es citaran una vegada més en el marc incomparable del Passeig de la Sirena de Porto Cristo.

Ju jitsu, karate, kendo, aikido, judo, bo judo, ken jutsu i una llarga llista de modalitats de combat hi seran presents amb la rúbrica del Gimnàs Es Port, Karate Jesús Lara i el Renshinkan, que de ben segur delectaran als assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.