Èxit total del Renshinkan en el desè Campus de Judo Cala Ratjada 2019

La gran diversitat d’activitats va ser la tònica d’aquest campus: Judo, excursions, platja, piscina, classes de japonès… però sense cap dubte el més emocionant de l’acte va ser el festival de fi de curs, que es portà a terme just al carrer del davant de l’entrada a l’hotel de concentració.

Tots els pares i acompanyants varen estar presents, com també hi estigueren els clients, que no varen perdre l’ocasió, aplaudint les demostracions dels menuts i les projeccions dels competidors. El Dojo Sabater de Palma també hi va estar present baix la direcció del seu professor Biel.

Un cop finalitzada la demostració, la noca regidora d’esports de l’Ajuntament de Capdepera, Marga Rico, va fer entrega de les corresponents distincions a tots els participants, conjuntament amb la subdirectora de l’hotel, Lida.

Una vegada més els esportistes d’aquest emblemàtic club varen gaudir d’allò més d’aquests tres dies. Moltes són les activitats programades que aquesta escola dedica als seus alumnes. El “Stage” promocionat per la Delegació d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera va tenir una inscripció de vuitanta-cinc esportistes procedents de tota la comarca, que participaren de les quatre etapes que es desenvolupares durant divendres capvespre, dissabte matí, dissabte capvespre i diumenge matí.

La festa finalitzà amb la tarta que el judola Pep Lluís, director del Forn Ca’n Paco de Sa Pobla, preparà per als alumnes i pares presents a aquesta festa del judo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: