Exitós tast de Gelats “Neu d’Or” organitzat per la PB Els Tamarells

l darrer acte de la temporada 2018-2019 va tenir regust dolç i refrescant, un tast de gelats artesanals Neu d’Or.

Davantuna quarantena de socis l’apreciat Bernat Bordoy, després d’explicar referències històriques de la trajectòria de la seva empresa, ens va donar a provar tota la varietat de productes que surten de la seva fàbrica des de fa més de mig segle. Es començà amb els gelats de coco, avellana, xocolata, i ametla sense sucre, per llavors seguir amb la línia Neu Crem, de la que poguérem degustar el d’straciatella, ensaïmada, xocolata blanc i envetat de xocolata; acabant amb el reconegut “fresque”, el sorbet d’ametla torrada que tanta acceptació té des de fa molts anys. Fou una agradable posada de punt i final a una temporada farçida d’activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.