Exitosa setena edició de la Felanitxtrem. Sabata i Garcia imposen la seva llei

Amb 325 places exhaurides des de feia dies ha tingut lloc la setena edició de la cursa per muntanya FelanitXtrem, amb 12’6 kms i 525 metres de desnivell positiu. La prova organitzada per Sa Milana i per l’Ajuntament de Felanitx, amb l’ajut de la Penya Barcelonista Els Tamarells, Protecció Civil, Policia Local i Brigada Municipal, així com un grup d’uns 50 voluntaris.

  Abans de la sortida es feu un homenatge a l’ex president de la Federació Balear de Muntanyisme Xisco Colom, i al flamant vencedor de la Tramuntana Travessa, l’hortarrí Rafel Barceló.

  Els vencedors foren José Luís García Pujadas (Malift) amb 54’39”, i la catalana Clàudia Sabata (Club Esquí Berguedà) amb 1h.06’05”, els segons Joan Riutort (SM Pollença) amb 57’14” i Maria Ramis (Malift) amb 1h.11’03”, i els tercers Biel Martínez (Xendenguets) amb 57’43” i Carmen Escamilla (Sa Milana) amb 1h.13’53”.

  Els primers sub-23 Àngela Llabrés (Sa Milana) i Joan Torrens (CME Sóller), els primers sèniors Mar Cuesta (Sa Milana) i Miquel Amengual (ACTN3), els primers V40 Ascensión Martínez (THB Hotels) i Johan Forsstedt (Maratonlabbet), els primers V50 Bel Martorell (ACTN3) i Sebastià Rotger (Xoriguers), i el primer V60 David Benejam (Maratón Mallorca).

  Pel que fa als millors corredors locals, Salvador Binimelis (Sa Milana) fou onzè (2n sub-23), Joan Nicolau (Triatló Portocolom) el quinzè (3r M40) i Xavi Cabrer el dissetè.

  Quant a la classificació de socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells, després de Salvador Binimelis, segon fou Pep Losa (Palmarunners), seguit de Xisco Mestre (Triatló Portocolom), Joan Aznar (Triatló Portocolom) i Miquel Roig (CE Campos).

  Acabaren 295 corredors en una altre èxit de participació en la primera cursa de la lligueta Es Pla no és pla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: