Exposició de Pep Guerrero a S’Agrícola de Manacor

El proper dissabte dia 7 de març, a les 20 hores, s’inaugurarà a l’Associació Cultural S’Agrícola l’exposició de Pep Guerrero titulada «Quan realitzes una cosa totalment nova a vegades és inclassificable». L’exposició restarà oberta fins dia 25 de març.

En Pep Guerrero va néixer a Sóller l’any 1966 i és un dels grans del món de l’art de la nostra terra. A més de pintures exposarà també alguns objectes on es podrà observar la seva originalitat. En la seva obra hi ha veritat i ficció, presència i absència i premisses que se identifiquen amb un esperit romàntic.

Pep Guerrero és un artista polifacètic; en el seu estudi dóna forma a la seva inabastable creativitat i a una ampla producció artística, a les seves espatlles reivindica el seu caràcter d’artista per damunt de tot. La seva passió pictòrica es derborda des dels quadres a objectes que sol adquirir com maletes, ventalls, sabates, cadires, sillons, taules, làmpares i utensilis de perruqueria, deixant la seva petjada del seu univers en tot allò que està al seu abast.

Estau tots convidats a la inauguració d’aquesta gran mostra d’art i al refrigeri que se servirà a continuació.

Ana Mascaró: Assessora cultural i crítica d’art

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: