Exposició solidària de la pintora Rosa Maria Sabando, a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor

El proper divendres dia 18 de maig a les 19h a la sala d’exposicions de l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, inauguració de l’exposició de pintures de Rosa Maria Sabando a benefici de les Obres Socials de la Parròquia de sa Coma.

La pintora Rosa Maria Sabando, va néixer a Miranda de Ebro. des de fa 16 anys resideix a sa Coma. Des de ben petita, sentia atracció pels colors i les formes.

El destí la dugué a residir durant cinc anys als Estats Units. Concretament a Chicago, on es va matricular a la prestigiosa Escola d’Art Golf Maine Park. Les seves pintures són úniques i diferents al que es solem veure. Fruit segurament de la seva formació als Estats Units. De volta a Espanya va continuar ampliant la seva formació acadèmica a l’Escola d’Art Sant Jordi, i a l’Escola d’Art Massana de Barcelona. La pintora sap dotar a les seves obres d’un fragment de vida, una bellesa, una història, una emoció i una fantasia especial. A més, les seves pintures tenen harmonia, ritme i associacions de colors, i en aquesta ocasió una finalitat social.

Al llarg de la seva carrera ha realitzat nombroses exposicions, tant col·lectives com individuals, les dues darreres a S’Agrícola de Manacor, i a Sa Màniga.
La seva és una pintura, íntima, lluminosa, sincera: Així li agrada definir a na Rosa Maria la seva obra, al catàleg de l’exposició ens diu que: «Con este tipo de pintura deseo expresar no sólo una forma de sentir a través de los textos sagrados y de algunos de los viajes hechos a lo largo de los años, sino también sugerir por el color y las formas, el lazo de unión de los mundos visible e invisible.
En realidad que podamos percibir más allá de las fronteras físicas, tiene también una existencia propia y un ritmo mágico».

Cal destacar una vegada més, que la present exposició i venda de l’obra de Rosa Maria Sabando té com a finalitat les Obres Socials de Parròquia de Santa Maria de sa Coma, el Consell Parroquial i el rector Fra Pere Vallespir, agraeix sincerament aquesta ajuda.
L’exposició romandrà oberta del 18 de maig al 30 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: