Fantàstica actuació del Dojo Muratore al Polígon de Manacor

El Dojo Muratore va realitzar una brillant classe-demostració al Polígon de Manacor el matí del passat diumenge 22 d´abril, a on varen ser convidats pels organitzadors de la Fira de vehicles d’ocasió de Manacor.

La demostració de Judo va ser dirigida pel mestre nacional Dani Domínguez i ajudat pels Monitors Magí, Antònia Ma., Toni Sureda i Marta Pascual, i cal destacar la gran ajuda amb els judòques més petits i les seves brillants actuacions que varen delectar a tot el públic assistent.

Una cinquantena de judòques es varen reunir al tatami instal·lat al polígon per mostrar al nombrós públic el seu judo, un judo complet, educatiu i molt divertit, a on el més important es gaudir superant-se a un mateix. Tots els judoques varen quedar molt agraïts amb l’organització de l’esdeveniment, que els va preparar un gran berenar de fruites boníssimes i molt variades .

Si us vareu perdre aquesta exhibició, apuntau-vos a l’agenda la pròxima que serà el proper diumenge 27 de maig a partir de les 10 h al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor, a on celebraran el seu “XIII TROFEU DI, EL PETIT JUDOKA “.

dav

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: