Festes de Sa Coma 2017 i programa de les nits multicultural

La primera edició de les festes de sa Coma es va celebrar  l’any 1997, antigament es feien el mes de setembre, atès que el mal temps solia espenyar les festes i a vegades coincidien amb el inicie del curs escolar, fa anys es canviaren al mes de juliol. Fou un canvi positiu de cara al turisme, i una manera de promocionar sa Coma.

Del 16 al 23 de juliol, el comarins i comarines celebraran el 20è aniversari de les festes. El regidor de sa Coma i zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, Nicolau Bordal, informà a  que el  programa de festes d’enguany   continuaran conservant els èxits de l’any passat un d’ells va ser la festa Holi, que va  comptar amb molta participació, i el correfoc amb els dimonis és una de les actuacions que més sorprenen als nombrosos turistes que participen a les festes. A més de les ja consolidades nits multiculturals. Les Nits Multiculturals, per celebrar-se durant dos dies i donat que és  una activitat única que no es repeteix enlloc més, reuneix a comarins,  turistes, i gent de tota la comarca.

En general tots els actes solen ser molt participatius, tornejos esportius, berbenes, festes infantils,  actuacions clàssiques com el concert de corals, o l’espectacle de dansa dels alumnes de l’escola de U-Dance tenen els seus seguidors.

Podeu consultar el programa de les nits multiculturals clicant aquí, si el que voleu consultar és el programa de festes, clicau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.