“Fi a l’era del plàstic” debat obert impulsat pel cercle de Podem Manacor

El pròxim dissabte 24 de febrer a les 11h a la seu de Podem a Manacor, tendrà lloc el debat obert a la ciutadania sobre gestió de residus “Fi a l’era del plàstic”, impulsat pel Cercle Podem Manacor en coordinació amb la secretaria de municipalisme de Podem Illes Balears; emmarcat dins la iniciativa “Quin municipi vols?”

Aquest debat comptarà amb la participació de la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, així com altres càrrecs de Podem, com la portaveu al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, el conseller Iván Sevillano, resident a Manacor, i el regidor de Volem Manacor, Carles Grimalt. També assistirà la secretària general de Podem Balears, Mae de la Concha.

Els temes a tractar seran el reciclatge, la millora dels contenidors i servei de recollida, la recollida selectiva porta a porta, què fer amb els residus de gran volum, distintes mesures per acabar amb la brutícia als carrers, els plàstics d’un sol ús i les campanyes de conscienciació.

Aquesta serà la primera d’un cicle de trobades que tenen com a objectiu últim escoltar el que la ciutadania té a dir per a millorar el municipi, i que enceta amb un dels temes que més preocupa a manacorins i manacorines. Per aquest motiu convidam a tothom a venir i participar, per fer entre totes i tots, el municipi que tu vols.

Acte: “Fi a l’era del plàstic”
Lloc: Seu de PODEM a Manacor. Carrer Mercadal n.8
Hora: 11.00 h
Dia: 24- 02- 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: