Finalitza el cicle de xerrades per a pares i mares de joves preadolescents i adolescents

El passat dilluns 5 de febrer es va dur a terme la darrera xerrada del cicle de conferències per a pares i mares de joves preadolescents i adolescents del municipi de Son Servera, programades per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Son Servera.

Unes xerrades que varen esdevenir molt útils i enriquidores per a tots els pares i per a totes les mares assistents.

Cal recordar que aquestes jornades es varen dur a terme en diferents sessions entre els mesos de novembre i desembre de 2017, i gener i febrer de 2018, a l’entorn de temàtiques tan diverses com ara els perills de les xarxes socials, d’Internet i l’efecte en la vida personal i privada; l’assetjament escolar; l’àmbit de la sexualitat; les drogues i el seu consum; la intel·ligència emocional; la motivació; límits i pautes, etc. De fet, foren els pares i les mares els que, per mitjà d’una enquesta en línia, triaren els aspectes i temes a tractar.

Prop d’una quarantena de pares i mares assistiren a les diferents xerrades, en què el missatge principal fou l’absoluta importància d’una fluïda comunicació amb els fills i les filles per tal que sàpiguen que poden confiar en ells a l’hora de tractar qualsevol tema i parlar-ne.

Només cal donar les gràcies a tots els pares i a totes les mares assistents, i a les diferents entitats que han participat en aquest cicle de xerrades: a en Jaume d’Eskilet; a n’Alícia i a na Raquel d’Energy Control Mallorca; a na Patricia, comare del Centre de Salut; i a n’Ajo d’IBJOVE.

Esperem que tots aquests coneixements d’ara endavant els poseu en pràctica per tal d’entendre un poc millor la transició dels fills cap a la vida adulta.

Centre d’Informació Jove de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.