Finalitza el cicle “Manacor tech vespres”

Durant quatre dilluns consecutius d’aquest mes de novembre ha tengut lloc el cicle dedicat a noves tecnologies que s’ha adreçat a persones empresàries, emprenedores i públic en general interessat en noves tecnologies.

La primera jornada es va dedicar a “Estratègies de posicionament a Internet”, l’expert va ser Martí Pascual Umbert, dinamitzador de creixement, consultor SEO i professor associat a la UIB per al postgrau de màrqueting digital.

La segona sessió va versar sobre “La incorporació de les noves tecnologies a l’empresa”. Margalida Mestre, economista i gerent, i Antoni Ferragut, enginyer de telecomunicacions d’empresa tecnològica amb més de 30 anys de vida en el sector, varen ser els encarregats de conduir aquesta sessió.

La tercera jornada va fer referència a “L’emprenedoria digital i cotreball”. Ana Seijo, emprenedora i fundadora de Coworking, va ser l’encarregada en aquesta ocasió de mostrar la filosofia del cotreball i els models d’emprenedoria.

El Departament de Desenvolupament Local de Manacor agraeix a tots els ponents la seva col·laboració, professionalitat i proximitat, i també agraeix les aportacions dels nombrosos participants en totes les jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.