Finalitzen amb èxit les obres de rehabilitació del parc infantil de la plaça Mallorca de Cala Millor

La plaça de Cala Millor ha millorat part de les seves instal·lacions per oferir als més petits un espai més segur, estètic i útil.

El parc infantil de la plaça Mallorca ha reobert aquest dimarts les seves instal·lacions després de les obres de millora que s’han duit a terme gràcies al Pla d’Obres i Serveis (POS) finançat pel Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Son Servera.

El pressupost assignat ha estat de 160.658 euros, dels quals 132.400 han estat finançats pel Consell i 28.258 per l’Ajuntament.

Les actuacions duites a terme han permès remodelar per complet el parc infantil, canviant tots els jocs i adaptant-los a les noves necessitats i seguretat. També s’ha canviat la gespa del camp de futbol.

L’objectiu d’aquestes millores ha estat oferir als habitants de Cala Millor una zona d’oci oberta per a tothom i especialment per als més petits i joves, i crear un espai on es puguin jugar de manera tranquil·la.

El regidor de Vies i Obres, Miquel Espases, ha considerat aquestes millores com una necessitat i les ha valorat de manera molt positiva, ja que “era una necessitat del municipi i amb aquestes reformes ara podem garantir un espai de lleure per als nins i joves segur i modern”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: