Gabriel Rufián serà aquest dissabte a Manacor

El portaveu republicà a Madrid participarà a la presentació de Contes des de la presó un llibre que recopila les cartes que Oriol Junqueras envia als seus fills en forme de contes.

Aquest dissabte dia 14 a les 20 h a la Sala Sacma de Manacor es presentarà el llibre d’Oriol Junqueras Contes des de la presó. A l’acte, organitzat per Esquerra Republicana, hi participarà el portaveu parlamentari al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián. Rufián, acompanyat del periodista Sergi Sol; del cantautor Pep Picas; del glosador i president d’Esquerra a Mallorca, Mateu Xurí i dels veinats i amics de Junqueras Maxi Calero i Domingo Alfonso, oferiran una presentació que serà més que una presentació perquè hi haurà espectacle, reflexió i també altres llibres.

Contes des de la presó
Al llarg de la seva injusta reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills, Lluc i Joana. Llegendes, curiositats científiques, experiments, històries i paraules de tendresa que els ha transmès a través de cartes.
La revista Sàpiens va distribuir per Nadal un primer tast dels contes d’Oriol Junqueras, amb el títol Estimats Lluc i Joana. L’èxit extraordinari de la iniciativa, amb 45.000 exemplars esgotats en poques setmanes, treu a la llum molts relats nous, inèdits fins ara. A Contes des de la presó es reuneixen, per primer cop, tots els contes d’Oriol Junqueras als seus fills: trenta-set històries bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra. El resultat és un lliçó de saviesa, dignitat i amor. Un homenatge preciós als fills i a la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: