Genials els judokes en el trofeu Molí d’en Xema 2017

Dissabte passat i en el programa de les Fires i Festes de Manacor es va dur a terme la 3a edició del Torneig infantil. L’ AMIPA del Col·legi i el Club Renshinkan van ser els organitzadors d’aquesta nova edició, que patrocinada per l’Ajuntament, el festival va sortir de primera línia.

Puntual com estava previst, es van presentar l’acte. Les paraules de benvinguda van ser del president del Club Pep Mascaró, mentre que el lliurament de les plaques a les escoles participants va ser a càrrec de la vicepresidenta de l’AMIPA Sra. Benvinguda Febrer. L’acte de cloenda el va dur a terme el Regidor d’Esports de l’Ajuntament el Sr. Miquel Perelló

Les instal·lacions esportives del Col·legi Manacorí Molí d’en Xema, varen ser l’escenari en què un centenar de nins i nenes des dels 3 fins als 13 anys van fer que els pares i acompanyants allà presents gaudiran de les millors actuacions del judo escolar. Representaven a les següents escoles convidades: de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Es Canyar, Jaume Vidal, Sa Graduada, Sa Torre i el Renshinkan, també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà), el col·legi Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, Na Penyal de Cala Millor, Punta de n’Amer de sa Coma i els amfitrions el Col·legi Molí d’en Xema de Manacor.

En definitiva un espectacular festival de judo en edat escolar, genials els judokes i genial l’actitud dalt el tapís de les nostres futures promeses del judo Balear.

 

JAUME CABRER GUARDONAT PEL CONSELL DE MALLORCA.

Aquests dies passats uns 80 atletes representants de la quasi totalitat de les federacions de la nostra C.A. van ser convocats al Pati de la Misericòrdia de Palma on es var celebrar l’acte del reconeixement dels esportistes destacats de La nostra Illa.

Des del Centre de Tecnificació de Mallorca van ser guardonats Na Maria Oliver per la seva condició de medalla d’or en el campionat d’Espaya Escolar 2017, també per la condició de medalles de plata van reber les seves distincions en Fabio Vera i Jaume Cabrer.
Els seus professors també van rebre un premi, Miguel Ángel Bisquerra, n’Udoka Sunday i Pep Mascaró.

SONY DSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: