Gran afluència de participants a la 12a edició de la cursa nocturna “Suar és sa” de Porto Cristo

La 12a Cursa Nocturna ‘Suar és sa’ que es va celebrar ahir dijous a Porto Cristo,va tenir una molt bona afluència de participants.

L’organització d’aquesta cursa solidària valora molt positivament els més de 1000 participants que ahir van formar part d’aquesta marxa no competitiva, amb un marcat caràcter lúdic, familiar i festiu.
Joves, pares, mares, padrins i padrines, infants…tots varen posar-se la camiseta més solidària de les Festes del Carme de Porto Cristo. Es varen vendre 960 camisetes verdes i la recaptació d’aquesta 12a Cursa Nocturna ‘Suar és sa’ es destinarà a les associacions Aprop, que ajuda els malalts de càncer i les seves famílies, i Impuls Ara, associació que treballa amb nins amb trastorns per dèficit d’atenció.

Centenars i centenars de persones varen completar el recorregut d’uns tres quilòmetres que passava pel moll i per alguns dels indrets més emblemàtics de Porto Cristo. “Des d’un principi s’ha pogut veure que els participants no han vingut a competir, sinó a col·laborar amb la causa i a passar una jornada agradable de convivència practicant esport, que, al cap i a la fi, és l’objectiu de la cursa”, explicà el delegat de Porto Cristo, Joan Gomila, que va participar a la cursa.

Per finalitzar, el grup d’havaneres Arpellots amenitzà la vetllada mentre els participants arribaven a la meta i degustaven un tros de coca ben merescut al ritme de la música.

La participació en aquesta 12a edició ha superat totes les expectatives dels organitzadors. Mes de mil persones han participat a la cursa, aquesta xifra confirma la consolidació de la prova com a una de les cites ineludibles de les Festes del Carme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.