Gran Concert de Festes a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç i el cor Mallorca Gay Men´S Chorus.

A les 22:00h del passat diumenge dia 12 d’agost, la plaça de l’Ajuntament és va omplir de gom a gom com no havia passat mai, a un concert de festes de la banda. L’esperat Concert de Festes de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier i el cor Mallorca Gay Men’s, per Joan Lainez, reuní a nombrosos llorencins i gent de la comarca que no es volgueren perdre l’actuació.

Aquesta va ser la segona actuació conjunta dels directors, ja que van col·laborar amb les seves respectives bandes al Festival de Bandes celebrat el passat 17 de març a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, ja que Joan Laínez, a més de dirigir el cor, és el director de la Banda de Música de Campos.

La música, i la màgia de l’espectacle va ser present al concert des del primer minut quan la banda va començar el concert amb Curtain Up d’Alfred Reed. Una peça molt difícil per a la banda en la quan havien estat treballant els darrers mesos. S’alçà el teló, i començà l’espectacle musical. Els músics pendents en tot moment de la màgica batuta del director Pere Siquier, es guanyaren el públic. Seguidament es va afegir el cor i cantaren: Maria de (West side story) de Leonard Berstein, i amb Do, Re, Mi, (Thes sound of músic) arribà l’esperat espectacle del cor que de seguida es va guanyar al públic. Seguiren amb dos temes de (Les Misérables) The people’s song, i Un dia más.

Després d’uns breus minuts de descans començà la 2na part del concert, la banda va tocar Vaudeville Suite (Overture and Beginners) de Pi Sheffer. I coral i banda: Per què he plorat (Mar i cel) i Himne dels pirates (Mara i cel) d’Albert Guinovart. Novament tornà l’espectacle del cor que aconseguí la complicitat del públic amb, «Ronda de los enamorados» de la sarsuela (La del Soto del parral), i Eurovisión Mash-up. Una gran actuació del cor Mallorca Gay Men’S Chorus.

I un gran concert de festes que posa en evidència la fantàstica evolució de la banda de música llorencina baix la batuta de Pere Siquier. Davant la insistència del públic banda i coral van fer un bis, i el director Pere Siquier va cedir la batuta al director del cor Joan Lainez.

La més cordial felicitació a tots i cada un dels components de la banda llorencina, que tenien peces amb molta dificultat, amb passatges difícils on tocaven amb 5 i 6 alteracions. Va ser un concert on a totes les obres tenien dificultats, però tots els músics hi feren molta feina, i el director va arriscar molt, però va encertar de ple. Amb raó li diuen el director de la «batuta màgica». És increïble el que ha aconseguit en un any de treball amb la Banda de Música de Sant Llorenç. «Felicitats Mestre».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: