Gran èxit a la recollida d’aliments per a l’Associació Tardor

L’extensa recollida s’ha hagut d’enviar en tres entregues diferents.

El passat dimarts, 16 de febrer, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar iniciava la campanya de recollida d’aliments per a l’Associació Tardor. Els motius principals eren retornar les mostres de suport que vam rebre per part de Koldo Royo durant la torrentada del 2018 i col·laborar amb aquest menjador social sense ànim de lucre i compost per persones voluntàries que en l’actualitat serveix aproximadament 1200 menús diaris.

La campanya ha resultat un èxit, ja que s’ha recollit una quantia suficient per a omplir tres furgonetes de la brigada municipal. I és que durant les dues setmanes que ha durat la recollida, multitud de veïnades i veïnats del poble, l’alumnat del CEIP Mestre Guillem Galmés i diverses empreses de la nostra localitat s’han acostat fins al centre cultural Espai 36 per fer-nos arribar la seva solidaritat a través dels aliments que han donat. Fruites, verdures, carn, conserves variades i lactis, han estat alguns dels productes més destacats.

Per això, des de l’Ajuntament volem agrair aquesta generositat, tant la de la ciutadania com la del personal de l’associació, que sens dubte es destina a pal·liar les conseqüències d’aquesta crisi socioeconòmica que malauradament pateixen moltes famílies de Mallorca.

Us animam també a col·laborar amb l’Associació Tardor, la qual podeu conèixer més profundament a través del seu web www.comedortardor.com.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: