Gran jornada per als equips masculins del Bàsquet Manacor

Victòria en categoria especial dels júniors, cadets, infantils i minis.
Vuit de vuit. Millor impossible per a lequip JUNIOR MASCULÍ ESPECIAL S-WAY, que sha imposat amb contundència en els vuit partits disputats a la fase de promoció i que li lhan col·locat en la primera posició del grup tercer. Després de Nadal, a jugar l’ InterIlles amb els millors!

També darrer partit del CADET ESPECIAL MASCULÍ AGRUPACIÓ MÚTUA. Els manacorins només han cedit un partit i són primers de grup. La dinàmica daquesta fase de promoció ha estat positiva i la darrera jornada es va tancar amb bones sensacions amb una victòria sense pal·liatius a Arta per 32 a 88. Enhorabona als jugadors i al cos tècnic.

B. Manacor, 89 – Santa Maria, 76 Gran partit de INFANTIL MASCULÍ RESTAURANT ES PARC enfront dun rival dur que va desplegar un joc molt físic. Davant la superioritat física del Santa Maria, els manacorins varen imposar un ritme molt alt al joc per poder atacar sempre en transició. D’altra banda, l’atac estàtic va ser el millor partit fins ara, destacant el joc sense pilota. La victòria daquesta jornada davant un rival directe com el Santa Maria situa lequip en tercera posició, amb 7 victòries i 1 derrota, empatat amb el Sant Agustí, que és segon.

MINI MASCULí GESTORIA NADAL B. Manacor, 75 – B. Inca, 46
Moltes ganes de jugar tenien els nins davant un Bàsquet Inca que està obtenint uns bons resultats a la lliga. Des del primer minut ja es va veure que els nostres minis estaven molt ficats al partit i amb moltes ganes de jugar. La intensitat a la pista va anar a favor nostre i a poc a poc el partit es decantava cap al nostre costat. Bones transicions, bona defensa i bons 1×1 de tots els nins. Dia a dia els jugadors milloren en aquest grup gràcies a la seva actitud en els entrenaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: