Homenatge de l’Ajuntament de Manacor a l’equip mini femení “Creuers Illa Balear”

Aquesta setmana el nostre equip mini femení CREUERS ILLA BALEAR ha sigut rebut a l’Ajuntament de Manacor en reconeixement a l’excel·lent temporada realitzada.

El tècnic d’esports en Toni Pascual, el regidor d’esports en Miquel Perelló i la batlessa na Catalina Riera han donat l’enhorabona a les nostres nines i al nostre Club pels èxits esportius aconseguits i també pel gran treball i el gran esforç realitzat en el dia a dia. Agraïm moltíssim aquest gran detall per part de l’Ajuntament de Manacor en reconeixement als mèrits esportius de les nostres minis i també a la gran tasca de formació que du a terme el nostre Club amb els nins i nines de la nostra gran família.

En Pedro Ballester, na Maria del Mar Nadal i na Maria Antònia Vadell participen als campus organitzats per la FBIB amb els millors jugadors i jugadores de les seves respectives generacions

En Pedro Ballester va ser convidat a participar a unes jornades d’entrenament amb els millors jugadors balears de la seva generació. Per la seva banda, na Maria del Mar Nadal i na Maria Antònia Vadell han participat aquesta setmana al campus de la federació amb les millors jugadores balears en edat infantil. Un gran premi per a tots tres que els servirà per seguir millorant i per seguir progressant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.